maan de steenwinkel
BNers

‘Grote liefde’ van Maan reageert vreemd op vraag over relatie met zangeres

Maan de Steenwinkel zou het al een tijdje heel leuk hebben Karel van Goldband. Maar of Karel nou zou blij is met Maan? Als RTL Boulevard hem op de man af komt vragen hoe het nu precies zit tussen de twee, gooit Karel er een nogal opvallend antwoord uit.

Voor zover je het een antwoord kunt noemen. Want wat kun je nu eigenlijk met de zin: “Ik weet niet hoe ‘de Maan’ in elkaar zit. ’s Nachts bloeit het op en vind ik het een mooi zicht. Zo ver en onbereikbaar.”

'Grote liefde' van Maan reageert vreemd op vraag over relatie met zangeres

Intiem gespot

Juicekanalen hebben hun werk goed gedaan en hebben de Maan en Karel meermaals vastgelegd op de gevoelige plaat. Recentelijk is Maan tegen Grazia uit de school geklapt over haar liefdesleven. Ze zei toen dat ”mensen dat allemaal niet hoeven te weten”, maar wil er tegelijkertijd ook niet ”te spastisch” over doen.

Daarmee zei Maan dus eigenlijk ook niks. Wel voegt ze eraan toe dat ze droomt van een mooi gezin en dat ze ooit moeder worden wil. Ze kijkt op tegen haar grote voorbeeld Chantal Janzen, die volgens Maan haar carrière en familie goed combineert. ”Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”