Petertje
BNers

Hommeles: “Nieuw drama voor Peter Gillis”

Het zit de afgelopen weken niet mee voor Peter Gillis. In de nacht van woensdag op donderdag heeft er namelijk een auto-ongeluk plaatsgevonden op een van Peters vakantieparken. Bij dat ongeluk is een man gewond geraakt. Een man reed met een auto over het parkeerterrein en knalde tegen een wagen op.

Ongeluk

Ook werd er een traumahelikopter ingezet en is het gebied afgezet geweest. Dit kwam omdat er veel mensen kwamen kijken. Het is nog onduidelijk hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Peter heeft aangegeven dat de persoon die het ongeluk heeft veroorzaakt een vakantieparkgast is, en niemand uit Peters familie. De politie meldt dat er nog geen aanhoudingen zijn gedaan, maar wel dat er twee personen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Het is nog onduidelijk of de bestuurder onder invloed was van drank of drugs.

Peter is afgelopen weken al vaker in het nieuws geweest, en dat was niet door zijn geweldige prestaties. Hij werd namelijk ook verdacht van mishandeling. Dit heeft Peter inmiddels ontkent. “Vandaag weer een heleboel media-aandacht voor de verhalen over ons. Er klopt helemaal niets van.” Schreef het koppel op instagram.