jeroen linda
BNers

Linda de Mol weer samen met Jeroen Rietbergen: ‘Ze ontkent het niet’

Het lijkt erop dat Linda de Mol weer samen is met Jeroen Rietbergen. Jeroen kwam een aantal maanden geleden in het nieuws omdat hij betrokken zou zijn bij het schandaal rondom ‘The Voice’. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat Linda weer samen is met Jeroen. En haar manager wil de berichtgeving van Yvonne niet ontkennen.

Weer bij elkaar?

De voormalig bandleider van The Voice of Holland wordt inmiddels door collega’s en door het grote publiek ‘Vieze Jeroentje’ genoemd. Doordat de manager van Linda de liefdeshereniging niet wilt ontkennen denken steeds meer mensen dat ze weer bij elkaar zijn. Want als het complete onzin zou zijn, dan zou er meteen een bericht uit komen waarin dit ontkent werd.

Gisteren aan het einde van de uitzending van RTL Boulevard zei Lex Uiting: “We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze dat ons niet kan bevestigen. Wij vroegen vervolgens verder: ‘Kun je het wel ontkennen?’, en daarop kwam daar weer geen enkele reactie.”

thevoice

Volgens Yvonne is Linda radeloos hoe ze dit naar buiten moet brengen. Dit komt natuurlijk omdat er veel mensen boos zijn op de viezeriken van The Voice. “Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Linda en Vieze Jeroentje zich helemaal geen raad weten wat ze nou moeten doen. Linda is als de dood dat de mensen dit niet gaan begrijpen.”