Het is inmiddels algemeen bekend dat Martien Meiland het roerend eens is met de standpunten van Geert wilders, zo werd benadruk. bij De Slimste Mens. Volgens Maarten van Rossem is de realityster ‘niet goed snik’.

De Slimste Mens

Zoals we weten geeft van Rossem vaker zijn ongezouten mening in het populaire programma. In het fragment werd laten dat Meiland openlijk uitkwam voor zijn stem voor de PVV. Hij zei hierover: “Nederland is te vol.“

“Ik heb Geert Wilders gestemd. Ja, ik heb Geert gestemd. Ja, moet je luisteren, ik wist het niet! Nou ja, op wat je moest stemmen. En toen dacht ik: nou, dan doe ik die man. Het wordt ook echt te vol in Nederland. Ik vind het echt… ja, ja, te druk.”

BEKIJK OOK:  Zware spanningen tussen André en Monique: ‘bom staat op barsten’

Reactie Maarten van Rossem

En daarop had Maarten een duidelijke mening: “Ja, dat geeft dus aan dat hij niet goed snik is. Je kunt dat een soort van eerlijkheid noemen, maar ik geloof niet dat hij als politiek analist door iemand ooit serieus wordt genomen. Hij had net zo goed kunnen zeggen: ‘Ik heb op mijn eigen konijn gestemd’, want dat had in feite geen fundamenteel verschil gemaakt. Die indruk maakt hij toch ook.”


Like it? Share with your friends!