arjen lubach
BNers

Nieuwe rel: ‘Arjen Lubach gaat studentenpandjes af voor seks’

Arjen Lubach is de nieuwste bekende Nederlander die door Coldeweijer wordt aangepakt. Voor het oog van al haar volgers heeft ze behoorlijk heftige uitspraken gedaan.

Neergezet als smeerlap

“De laatste tijd hoor ik steeds meer ranzige juice over Arjen Lubach….”, begon Yvonne. “Het schijnt dus dat op avonden dat Martine de kinderen heeft, Arjen in zijn Range Rover de Amsterdamse studentenpandjes afgaat 👀. Hij duikt dan het bed in bij de meisjes die zich aan hem hebben aangeboden (I know, hou maar op). Ook op het werk schijnt hij nogal druk te zijn met vrouwelijke collega’s, maar dit was niet altijd even gewenst… 🔍.”

Blijkbaar heeft Yvonne Coldeweijer maar een paar verhaaltjes nodig om het als waarheid de wereld in te slingeren: “Toen een spion uit zijn inner circle deze week contact met me opnam, begon het allemaal wel erg aannemelijk te worden.”

arjen lubach

Nog meer juice

Ook beloofd de YouTuber nog dieper in te duiken in de verhalen. Zoals ze zelf claimt zit er nog veel meer aan te komen: “To be continued…” Haar volgersaantal bestaat op het moment van schrijven uit zo’n 600.000 volgers. Een gigantisch aantal dus. Het afgelopen jaar heeft ze het leven van gigantisch veel BN’ers zuur gemaakt.

Nu ook, want over heel social media stromen de pest-achtige uitspraken van vreemde mensen al binnen. Yvonne houdt ervan om het leven zuur te maken van mensen aan de hand van vage roddels. Of ze daar trots op moet zijn? Nee. Genieten wij ervan? Zeker wel! Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven.