Rachel Hazes zeer emotioneel: ''Jij bent mijn grote liefde''
BNers

Rachel Hazes zoekt de media op: ”Ik wil de band met Roxeanne herstellen”

De verstandhouding tussen Rachel Hazes (52) en haar dochter Roxeanne (29) is al jarenlang dramatisch. Moeder en dochter zijn on non speaking terms en dat zit Rachel niet lekker. Tegen Story vertelt ze daarom hoop te hebben op een verzoening.

Maar zit Roxeanne hier eigenlijk wel op te wachten? “Ik heb meermaals contact met Roxeanne gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen”, zegt Rachel in het weekblad. “Dat respecteer ik.” Toch blijft de deur altijd open voor haar dochter. “Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.”

Recent nog vroeg Rachel haar dochter te getuigen in een aantal oude geschillen, waarbij Rachel, naar eigen zeggen, grote bedragen afhandig zouden zijn gemaakt. Roxeanne gaf aan niet te willen getuigen, omdat ze dan dingen zou zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zouden beschadigen.

Helder moment

Rachel gaat niet proberen om Roxeanne te overtuigen alsnog een verklaring af te leggen. “Dat heeft geen zin. Ik hoop dat Rox op een gegeven moment een helder moment krijgt en zich afvraagt: ‘Waarom doet mijn moeder dit?’ Maar ik dwing niets af bij mijn kind.”