Roxeanne Hazes enorm aangedaan, plaatst emotioneel bericht
BNers

Roxeanne Hazes onthult bijzondere ervaring met ‘groepje mannen in bubbelbad’

Roxeanne Hazes heeft in de podcast van het tv-programma Beste Zangers onthuld een bijzondere ervaring gehad te hebben met de Amerikaanse metalband Metallica.

Hazes, destijds een jaartje of 10, was op vakantie in Las Vegas en belandde in een bubbelbad met de volledige band. Maar Roxeanne herkende de rockers niet.

” Ik zat in een bubbelbad en op een gegeven moment komt er een groepje mannen bij mij in dat bubbelbad zitten”, vertelt Hazes, die op dat moment bezig was om de Engelse taal onder de knie te krijgen. “Dus ik dacht: weet je wat, ik ga even heel cool aan deze mensen vragen hoe het met ze is.”

‘Im the lead singer of Metallica’

Toen Roxeanne naar eigen zeggen vroeg welk werk de mannen deden, barstten deze vervolgens in lachen uit. ”Een van hen zei: I’m the lead singer of Metallica, do you know Metallica?” Hazes antwoordde daarop dat ze geen idee had, maar vertelde wel dat haar vader in Nederland landelijk bekend is.

Roxeanne Hazes onthult bijzondere ervaring met 'groepje mannen in bubbelbad'

Roxeanne vertelde later aan haar vader wat er precies was gebeurd en André zou ”in zijn broek gezeken hebben” van het lachen. ”Het  was zo’n cool verhaal”, aldus de zangeres die de wereldhit Nothing Else Matters omschrijft als een van de mooiste liedjes die ze ooit heeft gehoord.