tim hofman
BNers

Tim Hofman de volgende dader in medialand? “Ik krijg er rillingen van.”

Tim Hofman is door de kwelgeest Yvonne Coldeweijer van de lijst met ‘normale BN’ers’ gehaald. Coldeweijer heeft naar buiten gebracht dat ze wat opmerkelijke verhalen over hem heeft gehoord: “Ik krijg er rillingen van.”

Historie door Tim Hofman

We kennen Hofman natuurlijk allemaal van zijn spraakmakende BOOS-aflevering, waarin hij het misbruik rondom The Voice of Holland aan de kaak stelde. Dit heeft een vernietigende conclusie achtergelaten over enkele van de voetstukken van het programma, denk aan Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen.

Toch denkt Yvonne dat Tim wellicht ook toegevoegd kan worden aan dat rijtje mannen. Naar verluidt schijnt Tim zelf ook niet helemaal koosjer te zijn. Ze schrijft dan ook op haar kanaal: “Tim Hofman heb ik met een bloedgang van de lijst gehaald! Heb wat gehoord over zijn vorige relatie waar ik de rillingen van kreeg… Dit vergt wel nader onderzoek 🕵🏼‍♀️.”

Jim Bakkum ook aan de beurt

Maar daar blijft het niet bij. Niemand minder dan Jim Bakkum wordt ook genoemd op haar kanaal: “Iets gekkigs gehoord over Jim, maar weet niet of ik dat moet geloven (al sta ik tegenwoordig nergens meer van te kijken 🤣). Eerlijk gezegd durf ik er mijn hand niet voor in het vuur te steken, dus uit voorzorg maar van de lijst gehaald. 😅)”

Bij de publieke omroep zijn er volgens Coldeweijer ook nog genoeg verhalen over mannen die zich misdragen: “Er is melding gedaan van een #MeToo-schandaal bij de publieke omroep, maar omdat de presentator ontzettend populair is, wil de omroep er niet naar handelen. Dit is een zeer kwalijke zaak, aangezien het gat om seksuele intimidatie richting werknemers.”

coldeweijer1

coldweijer

We zijn benieuwd waar dit allemaal toe gaat lijden. We houden je op de hoogte.