Het blijft ons iedere keer weer verbazen hoe ver mensen bereidt zijn te gaan voor wat geld. Frank Jansen en Rogier Smit spannen bij deze de kroon. De twee voormalige tortelduifjes gaan namelijk weer op date. Als kers op de taart hebben ze besloten om alles vast te laten leggen door Discovery+.

Ontploft huwelijk

Maar vergis je niet. De twee voormalige reality-sterren gaan niet zomaar op casual date. Ze zullen aan de hand van een uitgebreid diner hun huwelijk gaan bespreken, en waar het allemaal mis is gegaan tijdens de vechtscheiding. Dit ‘spektakel’ zal te zien zijn in het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+.

BEKIJK OOK:  Ali B door het slijk gehaald door 19-jarige – “ik heb seks met hem gehad”

Een tijd geleden verbrak RTL nog het contract met het duo: Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden. Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd,” verklaarde RTL. Er gingen overigens al langer geruchten dat het contract was ontbonden.

BEKIJK OOK:  VIDEO: Lil Kleine mishandelt zijn vriendin opnieuw – klemt haar hoofd tussen autodeur


Like it? Share with your friends!