Vorige week kregen we nog het verschrikkelijk nieuws te horen dat rapper en ondernemer Ali B was beroofd van zijn peperdure horloge in Almere. Gelukkig kan Ali er nu wel een beetje om lachen.

Ali is niet de eerste BN’er waar bij is gebeurt en dit komt waarschijnlijk omdat boeven tegenwoordig niet veel meer kunnen halen bij winkels en banken omdat er vrijwel geen contant geld is. Niet lang geleden werd namelijk ook rapper ‘Lil Kleine van zijn horloge beroofd.

BEKIJK OOK:  Na Lil Kleine nu ook Ali B van zijn horloge beroofd

Ook komt het waarschijnlijk omdat veel artiesten pronken met hun dure horloge en alles op social media vastleggen. Zo is het extra makkelijk voor de overvallers om erachter te komen wanneer hij of zij het horloge draagt en ook wanneer. Dit is een makkelijk manier om op het goede moment toe te slaan.

De overvallers die Ali B hadden beroofd hadden ook een vuurwapen bij zich. Ali zei dat hij zich niet had verzet en dat hij het horloge direct had gegeven toen hij bedreigt werd.

BEKIJK OOK:  Marco Borsato heeft nog steeds een relatie met een fan

Nieuw horloge

Gelukkig kan Ali er nog een beetje de humor van inzien want hij plaatste zojuist deze foto op zijn Instagram account waarbij hij een klassiek snoephorloge om zijn pols draag. Wij konden er ook wel om lachen: