Schermafbeelding 2022 07 07 om 13.54.15
BNers

Bibi zet Waylon niet uit huis om deze reden “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk”

We weten inmiddels allemaal dat Waylon is vreemdgegaan. En het leek erop dat Bibi dit vrij snel okay vond. Daar verwonderde iedereen zich over. Het is natuurlijk ook niet makkelijk als je twee kinderen samen hebt. Het lijkt erop dat dit ook een grote rol speelt. 

Samen door

Iedereen was in shock toen bekend werd dat Waylon vreemdging. Waylon liet er geen gras over groeien en ging gelijk met de billen bloot. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

Waylon zei in een interview dat ze het samen gingen oplossen. Dit was nadat hij zijn spijtbetuiging weer had verwijderd. Bibi bleek het hier mee eens te zijn want Waylon werd niet uit huis gezet.

bibi waylon

Het is duidelijk dat Waylon meer verdient dan Bibi. Volgens het weekblad Weekend betaalde hij voor hun villa in Hilversum 1,55 miljoen euro. Bibi heeft een appartement in Den Haag, maar die wordt op dit moment verbouwd. Daar kunnen ze dus niet heen. Misschien is dat de reden dat ze nog samen wonen. Maar hoe dan ook, ze wonen vooralsnog dus gewoon samen!