Arrestatieteam valt woning Hans Teeuwen binnen

BNers
door Roland
dinsdag, 12 maart 2024 om 17:14
pliesie
De politie is met een arrestatieteam van zes agenten binnengevallen bij Hans Teeuwen. Dienders kwamen naar de woning van de lolbroek naar aanleiding van een filmpje dat hij op Instagram had geplaatst. Hierop was een 'wapen' te zien, dat in beslag is genomen.

Filmpje op Instagram

Een paar dagen geleden werd in Amsterdam het Holocaustmuseum geopend. Daar kwam een heleboel tuig op af. Men klom op politiebusjes en schold zelfs bejaarde overlevers uit. Teeuwen greep de ophef aan om daar een satirisch filmpje over te maken.
Dat deed hij op geheel eigen wijze en maakt grappen op Femke Halsema. Op een tafeltje naast Hans Teeuwen, was een vuurwapen te zien. Dat was een verwijzing naar de ex-man van de Amsterdamse burgemeester. Deze man is veroordeeld voor verboden wapenbezit.

Luchtdrukpistool

Afijn, niet veel later kwam er een melding binnen bij de politie. Als je aangifte doet kun je weken wachten, maar in dit geval was er pijlsnel een team paraat. Maar liefst zes agenten vielen de woning van Hans binnen en namen het 'vuurwapen', in beslag.
Het bleek uiteindelijk om een luchtdrukpistool te gaan. Hans heeft dat dus wel moeten afgeven. Teeuwen heeft de beelden op zijn Instagram-account gezet. We zien een groep agenten die voor zijn woning staat. Hans werkt netjes mee, maar vind het behoorlijk kansloos.
In zijn rol als Femke Halsema zegt hij: ''Ongelooflijk goed dat de politie streng optreedt'', waaran hij achter een piano gaat zitten en 'bij de politie' begint te zingen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19