'Brian Brobbey randt vrouw aan en stuurt haar zeer dwingend bericht'

BNers
door Roland
woensdag, 26 juni 2024 om 11:00
brian brobbey
Brian Brobbey lijkt de pineut. De Ajax-speler wordt beticht van onzedelijke handelingen bij een vrouw, die daar geen toestemming voor had gegeven. De dame in kwestie onthult wat Brobbey bij haar gedaan heeft, maar ook hoe zich daarna gedroeg.

Voetbalfeest

In de podcast 'Loslopend Wild' deelt Shirley, zoals de dame heet, haar verhaal. Via Instagram en TikTok kreeg ze een uitnodiging voor een voetbalfeest.
Dit was een besloten feest dat georganiseerd werd als afsluiting van het voetbalseizoen, maar ook voor spelers die naar het EK in Duitsland gingen.
Shirley bereidde zichzelf tot in de puntjes voor. Ze trok dure kleding aan en ging naar het feest. Eenmaal op het feest bleek het allemaal niet zo chic als ze had gedacht. Sterker nog, de vrouwen waren 'schaars gekleed', aldus Shirley.

Brian Brobbey

Volgens Shirley dook Brian Brobbey ineens op. Zonder dat zij daar aanleiding voor gaf, greep Brobbey haar en kuste haar vol op haar mond.
''Het mondje van mij verdween tot aan zijn strot. Ik was nat tot aan het puntje van mijn neus en mijn kin.'' Hier schrok Shirley zo erg van, dat ze Brobbey van zich af heeft geduwd en is vertrokken.
Maar er is meer, want Shirley beweert ook dat dat de Ajacied zijn Snapchat in haar telefoon heeft gezet. Ook dat wilde ze niet.
Later begon de voetballer haar berichten, op zeer dwingende toon te sturen. ''Reageer als ik tot jou praat'', zo zou hij hebben geschreven.
Shirley had er genoeg van en heeft dit verhaal openbaar gemaakt. Nog erger: Brian Brobbey heeft gewoon een vriendin. Onderstaand meer:

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...