Enorme kritiek op BLØF-zanger Paskal Jacobsen: ''Schandalig''

BNers
door Roland
zondag, 24 maart 2024 om 20:09
pascaljakobsen
Het is niet makkelijk om populaire nummers te coveren. Bij Beste Zangers doen ze dat natuurlijk al jaren, met wisselend succes. Deze week verscheen BLØF-voorman Paskal Jacobsen bij Sophie & Jeroen en daar zong hij een nummer van Herman van Veen. Maar dan met een eigen twist.

Liefde van Later

Jacobsen zong bij Khalid & Sophie het nummer Liefde van Later, door Herman van Veen al uitgebracht in 1969. Het was niet voor het eerst dat de Zeeuwse zanger het coverde. In december vorig jaar liet hij zijn versie horen bij Radio 538.
Daar hield hij het ternauwernood droog. Deze week bracht hij zijn cover officieel uit, waarna hij het live in de uitzending bij Sophie & Jeroen mocht komen zingen. Jakobsen had zich de reacties waarschijnlijk wel anders voorgesteld.

'Kutuitvoering'

Op social media krijgt Jakobsen de wind van voren. Iemand schrijft op X: ''Schandalige performance. Pascal verkracht met zijn theatrale gebrul de ingetogenheid en kleinheid van een van de mooiste liefdesliederen ooit. Totaal boven zijn niveau.''
Ene 'Ottoseel' beweert dat hij nooit eerder zo'n 'kutuitvoering' van Ik hou van jou heeft gehoord. Onderstaand nog meer reacties.

Poll

Ronnie Flex

Dat artiesten elkaars werk coveren in een poging daarmee te scoren is niets nieuws. Maar wist je dat Ronnie Flex een nummer van BLØF heeft gecovered? Het gaat om het nummer Omarm Me. Ook daar waren mensen niet erg enthousiast over.
Wellicht omdat Ronnie een rapper is en geen zanger. Hoge tonen haalt hij dus niet. Dat loste hij op met de autotune.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19