Marianne Weber volledig aan de grond: ''Tonnen in de schuld''

BNers
door Roland
zaterdag, 30 maart 2024 om 9:36
marianneweber
In 2022 maakte Marianne Weber bekend te stoppen als zangeres. Nu blijkt dat dit haar financieel zwaar in de problemen heeft gebracht. Haar beide bedrijven kampen met een negatief eigen vermogen, zo meldt de website Bekende Buren.

Problemen Marianne Weber

Dat Marianne er financieel zo beroerd voorstaat, is een flinke schok. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel is naar voren gekomen dat haar onderneming Marianne Weber B.V. maar liefst 222.000 euro in het rood staat. En dan is er nog een bedrijf, Rabbit B.V.
Ook met deze toko gaat het niet best. Het negatieve eigen vermogen bedraagt hier 29.400 euro. Als je dat bij elkaar optelt, gaat dat om een aanzienlijk bedrag.

'Niet helemaal gestopt'

In 2022 zette Marianne officieel een punt achter een jarenlange loopbaan. Dat wil echter niet zeggen dat ze gestopt is met zingen. ''Ik ben wat selectiever geworden.'' Weber geeft aan dat ze alleen nog maar te boeken is voor 'interessante dingen'.
Ze is zelfs bereid om over te vliegen vanuit haar woonplaats Gran Canaria. In juni vorig jaar had ze dat ook wel willen doen voor De Bevers in Ahoy. Helaas besloten John en zijn man Kees haar niet te vragen. Dat kwam erg hard binnen bij Marianne.
''Waarom hebben ze mij niet gevraagd? We hebben het jarenlang leuk gehad met elkaar. Ik heb zelfs bij hen in huis gewoond.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19