Marijke Helwegen met 'volle mond' aangetroffen in de bosjes

BNers
door Roland
vrijdag, 15 maart 2024 om 12:03
marijkehelwegen
Marijke Helwegen mag dan inmiddels 75 jaar zijn, ze is nog zo fris als een hoentje. Ook is ze natuurlijk geen onbekende in de wereld van cosmetische ingrepen. Normaal lachen lukt al tijden niet meer, maar ze loopt tenminste wel rond met een strak gezicht.

Marijke Helwegen

En dat is veel waard voor Marijke, die tot 2009 letterlijk het uithangbord van een cosmetische kliniek was. Nu verdient ze haar boterham als gastspreker en ceremoniemeester voor bedrijven, organisaties en particulieren.
En dat is niet alles. Marijke maakt ook video's op YouTube. Hierin deelt ze handige leeftips. Zo kun je volgens haar je watercloset gewoon reinigen met Coca Cola. Ze meldt dat dat alcohol sneller in je bloed komt als je dat via je oogbal naar binnen giet. Onmisbare tips voor echte levensgenieters natuurlijk. Toch baart een recente video wel wat zorgen.

Natuurtip van Marijke

Gister kwam er een rasechte natuurtip van Marijke online. Zelf is ze er ontzettend lyrisch over. Ze loopt door de bosjes en begint takken van een denneboom in haar mond te stoppen. Waar dat precies goed voor is weten we niet, maar Marijke eet dus takken.
In de reacties wordt met verbazing gereageerd. Iemand wijst op bezuinigingen in de GGZ. Een ander vindt dat Marijke zich vrijwillig moet melden bij een psychiatrische kliniek.

NET BINNEN

bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27
rene van der gijp

Gijp kondigt einde VI aan: ''Op deze datum laatste uitzending''

apr 11, 19:11
advent wreath candles

Wereldberoemde acteur plotseling (76) overleden

apr 11, 16:55
massaiskassa

Peter Gillis en familie nemen afscheid en vertrekken naar het buitenland

apr 11, 13:17