Nieuwe vriend Monica Geuze is een hele bekende: ''Een topvoetballer'

BNers
door Roland
zondag, 17 maart 2024 om 14:01
monica geuze
Monica Geuze is toch wel een beetje de natte droom van veel mannen. In het verleden heeft ze bijzondere relaties gehad. Zo deed ze het met Lil Kleine, terwijl ze met voetballer Lars Veldwijk een dochtertje kreeg. De voetbalwereld is haar kennelijk goed bevallen, want 'Moon' heeft een nieuwe vriend. En dat is opnieuw een bekende speler.

Monica Geuze vriend

Yvonne Coldeweijer weet gelukkig hoe de vork in de steel zit. Spionnen hebben Monica gisteren samen met een man in het vliegtuig gespot, dat landde in Marrakech (Marokko). Monica zou zich 'klef' hebben gedragen. ''Maar ook bij het uitstappen konden ze niet van elkaar afblijven.''
Inmiddels is duidelijk wie de bewuste jongeman is. Het gaat om James Lawrence, een 31-jarige Brit die voetbalt bij 1. FC Nürnberg, op het tweede niveau van Duitsland. Volgens Yvonne zijn Monica en James vorige week ook samen gezien bij Albert Heijn. ''En nu dus helemaal kleffie in Marrakech.'' Volgens merken op dat ze ook in haar podcast over een 'buitenlandse man' sprak.

Jeugd van Ajax

Dat lijkt dus deze James te zijn. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet duidelijk, al komt dat vast snel naar buiten. Als we trouwens naar de loopbaan van deze Lawrence kijken, zien we dat hij in de jeugd van Ajax en Sparta heeft gespeeld.

NET BINNEN

winter 4551699 1280

Gaat het volgende week echt sneeuwen? Dit kunnen we verwachten

apr 12, 10:40
jerneymafs

MAFS-Jerney deelt vreselijk verdriet: ''Het contrast is zo groot''

apr 12, 9:20
auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44
bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27