Ongelooflijk: MAFS-Dirk en Anneke weer bij elkaar

BNers
door Roland
woensdag, 13 maart 2024 om 14:03
dirkannekemafs
Anneke en Dirk zijn het schoolvoorbeeld van twee mensen die totaal niet bij elkaar passen. Anneke heeft Dirk meermaals flink vernederd, en je zou denken dat hij niks meer met haar te maken wil hebben. Bizar genoeg blijkt het tegendeel het geval. Dirk wil Anneke terug.

MAFS-Dirk en Anneke hebben weer contact

In een video die Dirk zelf heeft gepost, vertelt hij weer contact te hebben met Anneke. Dirk beweert dat het erg leuk is en dat ze samen koffie hebben gedronken. ''We appen elkaar ook en het voelt best gezellig.'' De experts van Married At First Sight zijn met stomheid geslagen.
Het koffiedrink-initiatief blijkt een idee van Anneke. ''We hebben gesproken en toen zei ze ineens: 'Ik zie nu een heel andere Dirk! Toegankelijker, zachter en opener'', zo vertelt Dirk over de woorden van Anneke. Die is echter ook duidelijk en wil geen relatie meer met Dirk. ''Hij is wel aardig maar op relatievlak haak ik af. We passen niet bij elkaar.''

Dirk wil het toch proberen

Maar daar heeft Dirk geen boodschap aan. In het programma zagen we al hoe hij voortdurend zijn best deed om Anneke te plezieren. Hij accepteert ook deze afwijzing niet en wil de deur openhouden om gelukkig met Anneke te worden.
''We kijken wel of we elkaar kunnen vinden. En op welk level dat ook is: kennissen, vrienden, goede vrienden of... nou ja."

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19