Oranjefans gaan helemaal los en zeggen allemaal hetzelfde

BNers
door Roland
dinsdag, 25 juni 2024 om 18:28
koeman
Nederland speelt momenteel het derde en laatste groepsduel op het EK. Dat verloopt niet bepaald zoals de bondscoach vooraf had gedacht. Nederland speelt uitermate zwak en is de onderliggende partij. Dat we nu achterstaan is terecht.

Treurig

Voorafgaand aan het duel was Nederland de torenhoge favoriet. De bookmakers gaven een quotering van 2.00 voor een overwinning van Oranje.
Als je dat omrekent, komt dat uit op een kans van 50 procent. De Oostenrijkers kregen een odd van 4,10 en dat komt neer op 24,39 procent. Maar de wetten van het voetbal zijn anders en de bal blijft natuurlijk gewoon rond.

Eigen goal

Na zes minuten kwamen we al achter. Borussia Dortmund-speler Donyell Malen mocht in de basis starten. Dat vertrouwen betaalde hij terug met een eigen doelpunt.

Waardeloos

Nog voor rust besloot Koeman in te grijpen. Hij haalde de verbouwereerde Joey Veerman naar de kant en Xavi Simons kwam erin. Veel heeft het nog niet geholpen. Memphis is trouwens even onzichtbaar als bij zijn eerdere wedstrijden tegen Polen en Frankrijk.
Goed is het dus verre van. Op X gaat televisiekijkend Nederland helemaal los. Mensen vinden het schandalig dat Oranje op een dusdanige manier voor de dag komt.

NET BINNEN

maik de boer

Vriend Maik de Boer blijkt al maanden geleden te zijn overleden

jul 22, 21:04

Een opmerkelijk bericht van Maik de Boer. De stylist heeft vandaag een droevig bericht gedeeld. Hij is er vandaag achter gekomen dat een van zijn beste vrienden al maanden geleden overleden is. Dat wi...

mark gillis

Familie Gillis deelt langverwacht nieuws over Mark

jul 22, 19:42

De familie Gillis heeft vandaag een belangrijke update gegeven over de situatie van Mark. Tegen Shownieuws vertellen ze dat Mark de intensive care eindelijk heeft mogen verlaten. En dat is erg goed ni...

amalia

Officieel: dit is de nieuwe vriend van Amalia en hij is een hele bekende

jul 22, 15:07

Prinses Amalia is aan de man. Meerdere Europese tijdschriften zijn het roerend met elkaar eens: de Nederlandse kroonprins vormt een koppel met een bekende prins van 26 jaar oud. De twee werden al een...

kaars

Dochter (25) van wereldberoemde artiest plots overleden

jul 22, 14:26

Een verdrietig bericht. Lucy-Bleu Knight, de 25-jarige stiefdochter van de wereldberoemde gitarist Slash (58) is vorige week plotseling overleden. Dat heeft Slash, echte naam Saul Hudson, middels een...