Temperaturen schieten de lucht in: zo warm wordt het donderdag

BNers
door Roland
dinsdag, 12 maart 2024 om 11:49
terrasje
Na een kletsnatte maandag is het lastig voor te stellen, maar aan het eind van deze week wordt het zeer aangenaam vertoeven in ons kikkerlandje. Het wordt zelfs zo lekker, dat we aanstaande donderdag naar het terras kunnen.

Weerbericht vandaag

Gisteren was het grauw en regenachtig. In Limburg viel veel regen en ook vanmorgen was dat zo. In Zeeland is het droog, waarbij het zonnetje zich af en toe laat zien.
Vanmiddag staat er voor het noordelijke en oostelijke deel van ons land nog wat regen op de planning. Veel is dat gelukkig niet. In de rest van Nederland blijft het droog en bij vlagen zonnig. Tegen de avond wordt er in de provincie Zeeland weer regen verwacht. De temperaturen komen vandaag uit tussen de 9 en 11 graden, zo laat meteoroloog Jordi Huirne weten.

Warme donderdag

Morgen wordt het een stuk warmer. Ondanks dat het voornamelijk bewolkt wordt, kan de temperatuur de 14 graden aantikken. Dat gaat opnieuw gepaard met regen.
Donderdag wordt een echte feestdag. De zon breekt door en in het grootste gedeelte van Nederland wordt het tussen de 15 en 18! graden. En dat is natuurlijk prima geschikt om je middag door te brengen op een terrasje!

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19