(VIDEO) Zwaar geëmotioneerde Bibi breekt: ''Heb Waylon huis uitgezet''

BNers
doorRolanddonderdag, 04 augustus 2022 at 9:38
(VIDEO) Zwaar geëmotioneerde Bibi breekt: ''Heb Waylon huis uitgezet''
Een zwaar geëmotioneerde Bibi Breijman heeft een tranentrekkende vlog online gezet waarin ze zich voor het eerst uitlaat over de bevalling van haar tweede kindje en waarin ze dieper ingaat op het vreemdgaan van Waylon. Ze zegt Waylon zelfs het huis uitgezet te hebben.
Uiteindelijk mocht Waylon ook weer terugkomen. Dat is ook niet zo raar natuurlijk, omdat de woning op naam van Waylon zelf staat en hij dus eigenlijk uit zijn eigen huis werd gezet. Natuurlijk zal ook het financiële aspect vermoedelijk een rol gespeeld hebben bij het herstellen van de relatie.
Afijn, via Instagram vertelt 'Biebs' daarnaast dat ze ''deze periode'' per heden achter zich wil laten en dolgraag ''vooruit'' wil kijken. Ze zegt: ''Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes."
Het lijkt er dus op dat Bibi haar overspelende vriendje heeft vergeven. ''Er is geen ruimte meer voor haat, enkel nog voor knuffels", zo valt te lezen onder een foto waarop Breijman samen met haar zoontje Chester poseert. Het slachtoffer van een ontrouwe partner zegt dat haar kraamtijd ''liefdevol en leerzaam'' is geweest.
"Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!" Waarvan akte.
0 Reacties