Zangeres S10 maakt grote droom bekend

BNers
door Rolanddinsdag, 25 oktober 2022 om 13:18
Stien
S10 zou over een jaar of 10 voor de tweede keer mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. De zangeres vertegenwoordige Nederland bij de afgelopen editie, maar kon met een 11e plaats geen potten breken.

'Nu nog even niet'

Meedoen aan de eerstvolgende editie? ''Nu nog even niet'', aldus de zangeres. ''Misschien heb ik wel nooit meer zin om mee te doen, maar als ik zou meedoen dan zou ik meenemen wat ik heb geleerd, hoe het achter de schermen gaat en hoe je een show bouwt'', zegt Stien den Hollander, zoals S10 eigenlijk heet.
Pas wanneer ze denkt ''alles onder de knie'' te hebben, wil ze graag meedoen en dat is niet alles. ''Dan zou ik echt voor de winst gaan ja.''

Nieuw album

Momenteel is S10 enorm druk met haar nieuwe album. Ze is al een tijdje bezig om dit album uit te brengen. Ze vertelt dat ze 'heel erg verliefd' kan worden als ze een idee krijgt, zoals een albumtitel of een nummer.

Goed getraind

Stien heeft voor zichzelf het doel gesteld ''de allerbeste live-artiest'' te worden die er is. Ze vindt dat ze met haar deelname aan het Songfestival een ''flinke inhaalslag'' heeft gemaakt. ''Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik zoveel dagen achter elkaar kon zingen. Ik heb mijn stem echt gewoon heel erg getraind.

NET BINNEN

jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29
mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46
britt

Britt Dekker in diepe rouw na onverwachts verlies

feb 29, 10:39