Beroemde Pirates of the Carribean-ster verslonden door haaien

Buitenland
door Roland
maandag, 24 juni 2024 om 11:22
ster
Droevig nieuws op deze maandagmiddag. Acteur Tamayo Perry, die je natuurlijk kent uit film van Pirates of the Caribbean, is om het leven gekomen tijdens het surfen. De onfortuinlijke Hollywood-ster werd door haaien aangevallen en heeft dat niet overleefd.

Vol haaienbeten

Dat melden meerdere media, waaronder de Britse krant The Mirror. Perry (49) was aan het surfen in Hawai en werd later dood gevonden met meerdere haaienbeten.
Perry was naast acteur ook strandwacht en surfde veel in zijn vrije tijd. Hij ging gistermiddag het water in aan de kust van Goat Island, ook bekend als Mokuauia. Even later werd hij levenloos gevonden. Zijn lichaam zat vol met haaienbeten, aldus Mirror.

Reactie kustwacht

"Tamayo Perry was een door iedereen geliefde strandwacht en een professionele surfer die over de hele wereld bekend was”, zo schrijft Kurt Lager namens de kustwacht.
"Tamayo’s persoonlijkheid was aanstekelijk, en hoeveel mensen ook van hem hielden, hij hield meer van alle anderen. Ons medeleven gaat uit naar de familie van Tamayo en naar iedereen van de strandwacht. We vragen op dit moment om wat privacy voor zijn familie.”

Films

Tamayo Perry was een bekend gezicht in Hollywood. De acteur speelde onder andere mee in de film Pirates of the Carribean - on stranger tides. Ook was hij the zien in de serie Hawaii Five-O.
Hij is slechts 49 jaar geworden.

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...