Oud-K3-zangeres Karen Damen deelt verschrikkelijk nieuws

Buitenland
door Roland
woensdag, 19 juni 2024 om 11:54
karen damen
Voormalig K3-icoon Karen Damen deelt verschrikkelijk nieuws. Door het heftige noodweer van gisteren is haar woning helemaal ondergelopen. En dat heeft verstrekkende gevolgen voor Karen, die op verzoek van de burgemeester elders slaapt.

Woning ondergelopen

Het ging gisteren goed los bij onze gewaardeerde zuiderburen. In Lint kwam het met bakken uit de hemel. Er is 45 liter water gevallen in 2.5 uur. Waaronder dus in de straat waar de oud-K3-zangeres een optrekje bezit. Het is echter helemaal ondergelopen.
Zelf deelt de zangeres enkele heftige filmpjes op Instagram. Manager William Vaesen heeft aan de website Het Laatste Nieuws meer informatie.
''Ik heb wat filmpjes gezien en het ziet er dramatisch uit, maar intussen is alles onder controle.'' Op het moment dat het water de woning binnenkwam, was Karen zelf bezig met de opnames voor Familie. Maar toen haar zusje belde, is ze meteen naar huis gegaan.

Kleren verloren gegaan

De volledige straat staat blank, maar de woning van Damen is het enige huis dat ondergelopen is. Een gedeelte van de woning ligt een verdieping lager, dus de materiële schade is zal aanzienlijk zijn.
Karen heeft op last van de burgemeester de nacht elders doorgebracht. Inmiddels is duidelijk dat een deel van de kledingcollectie die ze samen met haar zus uitbracht, verloren is gegaan.

NET BINNEN

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...