DJ Dave Roelvink heeft zojuist een emotionele video op Instagram geplaatst, waarin hij zijn volgers vertelt over zijn drank- en drugsverslaving.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink)

Het was een ‘super moeilijke’ en ‘spannende’ stap om zijn verhaal te delen met de buitenwereld, zo begint Dave. Maar hij doet het toch. Nog maar 2 jaar geleden zag Dave zichzelf in de spiegel, hij kwam tot de conclusie dat de wijze waarop hij zijn leven leidde, drastisch moest veranderen.

”Ik heb me een heel lange periode ontzettend ongelukkig gevoeld. Ik ben heel ver van mezelf verwijderd geweest. Ik heb de mensen om me heen pijn gedaan, verkeerde keuzes gemaakt”, aldus een ontroerde Dave die vervolgens professionele hulp inschakelde in de vorm van een afkickkliniek.

BEKIJK OOK:  Kijkers Massa is Kassa in shock om ‘gierig’ verjaardagscadeau voor Peter Gillis

Anderen helpen

Zijn periode in de kliniek heeft Dave goed gedaan, zegt hij. En omdat hij nu is afgekickt, wil hij andere verslaafde BN’ers helpen ook van de teringzooi af te blijven. Samen met zakenpartners Reda Saleh en caberatier Najib Amhali hebben ze daarom zelf een kliniek, ‘Recovery mental Healthcare, geopend.

Dries en Donny erg trots

Het mooie aan een onthulling via sociale media, zijn de reacties. Altijd mooi om te lezen. Broer Donny Roelvink is erg trots op zijn broer. Hij schrijft: ”Ik ben onwijs trots op jou broer. Je laat mij elke dag weer verbazen met de onwerkelijke stappen die jij maakt in jouw leven. Deze Dave kende ik altijd al, alleen ken je hem nu zelf ook weer.”

BEKIJK OOK:  John de Mol sr. zou Linda al hebben gewaarschuwd

Ook vader Dries, die ooit een hit had en voornamelijk bekendstaat om zijn gele ballenknijper, is trots en blij dat ”de zware periode” achter de rug is. “Ik ben trots dat hij nu als ervaringsdeskundige vol passie mensen aan het helpen is.” Dries is blij dat hij zijn zoon weer terug heeft.


Like it? Share with your friends!