Linda de Mol en Beau van Erven Dorens hebben al langere tijd geen contact met elkaar. Beau vertelde in een interview met Boulevard dat dit komt door een programma die hij van haar overnam.

Overstap

De Mol stapte drie jaar geleden over van RTL naar Talpa. Helaas voor haar was het niet de bedoeling dat ze televisie-formats mee zou nemen naar de nieuwe zender. Iets wat totaal begrijpelijk is. Maar dat Linda en Beau van Erven Dorens hier al zo lang ruzie over hebben bleef tot dusver onbekend. Sterker nog, de twee waren jarenlang goed bevriend, en werkte samen aan verschillende programma’s.

BEKIJK OOK:  Twitter maakt korte metten met Edsilia Rombley – “Voor de POEN zonder schaamte”

Toen Beau ‘Weet Ik Veel’ zou overnemen, was de Mol allesbehalve blij. Ze zei hier toen over: “Het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het ook niet echt ehh… Ik hoorde dat via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, mmmm. Het is niet fijn, maar ik kan er niks aan doen.”

Beau reageert

en hierop reageerde Beau ietwat geïrriteerd: “Jezus, zij heeft zo veel programma’s gemaakt. Op een gegeven moment heeft iedereen een programma van Linda overgenomen. Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit.’

BEKIJK OOK:  Veel kritiek over opmerking Eva Jinek: “Voor 11 miljoen zou ik heel veel slikken”

‘Maar van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan.”


Like it? Share with your friends!