Net binnen: Linda de Mol gooit 'vieze Jeroentje' het huis uit

Entertainment
zaterdag, 03 september 2022 om 10:08
Jerone Linda
De soap tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen neemt zo onderhand even ernstige vormen aan als de instabiele relaties tussen pakweg Andre Hazes en Monique Westenberg, of bijvoorbeeld die tussen Bibi Breijman en demoon Waylon.
Vandaag episode nummertje zoveel. Want Linda de Mol leek Rietbergen te hebben vergeven voor zijn misstappen. Zo werd de auto van vieze Jeroentje bij Linda voor de deur gespot en bleek hij zelfs hun hond uit te laten. Dat lijkt er natuurlijk niet op dat er iets aan de hand is.
Sterker, dat wijst erop dat de twee elkaar weer hebben hervonden en het gelukkige stelletje uithangen. Hartstikke prima, als zij daar gelukkig van worden. Story bevestigde bovenstaand overigens, na in gesprek te zijn gegaan met buren van het koppel en intimi van Linda.

Jeroentje moet vertrekken

Maar nu lijkt de bom alsnog gebarsten. Verschillende bronnen melden aan utopianieuws dat Jeroen al 'wekenlang' bij zijn ouders in huis slaapt en dat Linda hem de deur uitgegooid heeft.
Als je hier over nadenkt kan dat slechts twee redenen hebben. Of Linda is erachter gekomen dat Jeroen zich nog steeds bezighoud met andere vrouwen, of Linda heeft willen proberen de relatie nieuw leven in te blazen, maar heeft het niet kunnen opbrengen Jeroen een nieuwe kans te geven.
Hoe het precies zit zullen we ongetwijfeld op een later moment te weten komen. In ieder geval heeft ook Yvonne Coldeweijer zich in de zaak verdiept, dus dan komt het wel goed ;)

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...