Vrouw Rob de Nijs komt met goed nieuws

Entertainment
door Roland
zondag, 23 april 2023 om 13:37
rob 1024x592
Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat het niet goed gaat met de gezondheid van Rob de Nijs. Hij werd een paar dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij last kreeg van ademhalingsproblemen en het zag er niet goed uit.

Updates

Zijn vrouw Jet wijkt niet van zijn zijde en komt dagelijks met updates. Ook vandaag heeft ze via Instagram laten weten hoe het met haar man gaat.
Ze schrijft: ''Steeds iets meer lucht, ook voor ons. Voorzichtig positief'', gevolgd door de hastag #zeteenkaarsvoorjeraam. De actie lijkt zijn vruchten af te werpen.

Opname

De 80-jarige zanger, die kampt met de ziekte van Parkinson, werd afgelopen vrijdag opgenomen. Zijn familie meldde toen een 'zorgelijke' en 'kritieke' toestand.
Op sociale media leefden ontzettend veel mensen mee. Zij deelden massaal kaarsjes en gaven gehoor aan de oproep van Jet, die vroeg een kaarsje voor Rob te branden.

Parkinson

Rob gaf vorig jaar zijn afscheidsconcert na meer dan zes decennia te hebben gezongen. Zijn ziekte staat niet langer toe dat hij doet wat hij het liefste deed.
Door Parksion sterven zenuwcellen in de hersenen af, waardoor bijvoorbeeld bewegingen niet goed worden aangestuurd.

NET BINNEN

joost klein

Joost Klein komt met opmerkelijke boodschap voor Eurovisie 2025

mei 21, 15:42

We zitten inmiddels anderhalve week na het Songfestival debacle en nog immer is het onduidelijk wat er nu exact is gebeurd in Zweden met Joost Klein. Niemand wil er iets over zeggen en iedereen verwij...

onweer

Wederom noodweer op komst: hier gaat het straks gigantisch los

mei 21, 14:22

Gisteren ging het in het noorden van Nederland faliekant mis. Het stortregende flink en in Friesland liepen straten vol met water, tot verbijstering van veel bewoners. Er is slecht nieuws, want straks...

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...