Zijn Eva Jinek en Thierry Baudet met elkaar naar bed geweest in 2015? Dat is wat comedian Martijn Koning beweerd: “Dat meen ik serieus.”

Reis naar Sicilië

Sophie Hilbrand reisde in 2015 met vijf opiniemakers af naar Sicilië. Dit deed ze voor een special van Pauw. Myrthe Hilkens, Olaf Koens, Özcan Akyol, Thierry Baudet en Eva Jinek maakten deel uit van deze reis. Slechts een paar dagen voordat ze op reis gingen verbraken Freek Vonk en Eva Jinek hun relatie.

Vervolgens zou er op die reis het een en ander zijn gebeurd, volgen Koning: “Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. F°ck die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus.”

BEKIJK OOK:  Veel kritiek op uitspraken van tafelgasten Shownieuws over Marco Borsato

Dom Wijf

Martijn gaat verder: “Jinek begint me toch echt een beetje in het verkeerde keelgat te knallen en dat meen ik serieus. Ik was nog best wel een soort van liefdevol over haar, ondanks alles wat er gebeurd is, maar je kunt je toch ook wel als een iets minder dom wijf opstellen?”

Wat Koning vooral vreemd vindt is het feit dat Eva zo boos op hem werd na zijn roast van Thierry: “Ik denk dat het anders niet logisch is. Waarom zouden ze die gast anders zo blijven beschermen? Het slaat helemaal nergens op. Het is een totale aan de coke verslaafde gek.”

BEKIJK OOK:  Twee nieuwe slachtoffers hebben zich gemeld in zaak tegen Marco Borsato

Maar hij gaat nog verder. Hij suggereert dat Eva misschien wel gechanteerd wordt door de partijleider van Forum: “Dat kan niet anders. Wat moet het anders zijn? Ik heb er echt over nagedacht en ik ben tot die conclusie gekomen. Het is best een vreemd verhaal. Hij heeft iets tegen haar.”