Glennis Grace haalt hard uit: Nederlanders hebben geen fatsoen
BNers

Glennis Grace haalt hard uit: Nederlanders hebben geen fatsoen

Rellen-koningin Glennis Grace zat een paar maanden geleden een aantal nachtjes in de cel, na het bestormen van een lokaal Jumbo-filiaal met een opgetrommelde bende asocialen. Er volgde later een excuusvideo, maar nu krijgt Glennis weer rare trekjes.

Zo postte ze een video op Instagram, waarin ze Nederlanders verwijt ”geen fatsoen” meer te hebben. Ze zegt: ”Nou, kijk: dat is dus een heel logische reactie wat je van mensen krijgt. Ik loop mijn huis uit en zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom op straat. Ook al ken ik je niet.”

Ze vervolgt: ”Ik vind dat gewoon netjes. Goedemorgen, goedenavond, goedemiddag: weet u nog wel wat dat betekent mensen? Come on!”

Glennis ruziet verder met volger

Haar video valt niet bij iedereen in goede aarde. Zo was er een volger die Glennis een DM (Direct Message) stuurde, om haar erop te wijzen dat zij wel de laatste is die iets mag zeggen over fatsoen. Hoe dat gesprek verliep kun je onderstaand lezen. De volger werd overigens al snel geblokkeerd door Glennis, want kritiek accepteert mevrouw niet.

(Video) Glennis Grace haalt hard uit: Nederlanders hebben geen fatsoen