Gordon over drugsgebruik: ''Je hebt Thuisbezorgd en snuifbezorgd, die laatste is sneller ''
BNers

Gordon over drugsgebruik: ”Je hebt Thuisbezorgd en snuifbezorgd, die laatste is sneller ”

Gordon denkt zeker te weten dat hij niet voor altijd clean en broodje nuchter zal kunnen blijven. De zanger kampte voorheen met een drank- en drugsverslaving en zegt in het programma Boerderij van Dorst dat terugvallen zullen blijven komen in zijn leven: ”Ik heb af en toe een soort uitlaatklep nodig.”

Gordon

In 2019 liet Gordon zich behandelen in een kliniek met als resultaat een periode van een jaar zonder drank en drugs. Maar toen kwam de coronaperiode en krijg hij een terugval. Hij verwacht dat die zullen blijven komen. ”Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo redeneer ik – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.”

‘Snuifbezorgd’

Afgelopen week maakte de 53-jarige volkszanger bekend voorgoed in Dubai te zullen blijven wonen. Daar is het volgens hem een stuk makkelijker om ”zo min mogelijk van het pad te gaan.” Iets dat in Nederland lastiger blijkt. ”Je hebt het sneller dan je eten”, zegt hij over het laten bezorgen van cocaïne. ”Je het Thuisbezorgd (online eten-app) en snuifbezorgd. Snuifbezorgd komt altijd veel sneller.”