Hans Eduard Marie Teeuwen kennen we natuurlijk allemaal. Hij is een van Nederlands bekendste cabaretiers. Ook is hij muzikant, acteur en filmmaker. Hij is vooral bekend van zijn grove, donkere humor.

Hans Teeuwen op Youtube

De afgelopen paar jaar is hij voornamelijk in de spotlights verschenen door zijn hilarische video’s op YouTube. Dit keer is daar geen uitzondering op. Jaren geleden verscheen hij in Jiskefet met zijn seksistische Sinterklaas sketch. Nu heeft hij daar opnieuw een video over gemaakt.

BEKIJK OOK:  Wolter Kroes neemt vaccinatie – krijgt heftige familieruzie

In het 7-minuten betoog haalt ‘de sint’ allerlei zaken aan van het afgelopen jaar die hem hebben geïrriteerd. Ook neemt hij in zijn video een houding aan tegenover Piet. Maar hij legt bijvoorbeeld ook uit hoeveel tijd en moeite het hem kost om in een korte tijd negen miljoen kado’s te bezorgen:

‘Heb je dat wel eens geprobeerd, om op een paard op een dak gaan zitten, terwijl je 400 jaar oud bent? […] ‘Ga zelf het dak op! Ik ben nu wel klaar met die praatjes. Ik spuug erop. Dat mag je best weten. […] En mag het ook een keer over Klaas gaan. Mag het ook een keer over Klaas gaan?’

BEKIJK OOK:  Marco Borsato weer beschuldigd van wangedrag – dit keer tijdens Voice barbecue