Eva Jinek gedraagt zich als een prinsesje, zei Johan Derksen in een interview met De Telegraaf. Voor het mega salaris wat de talkshow host verdiend hoeft ze parttime te werken: “Kom op zeg!” Was de reactie van de snor.

Topsalaris

Om wat context te geven: ze verdiend jaarlijks een schamele 1.2 miljoen euro, en daarvoor hoeft ze maar 6 maanden te werken. Volgens Derksen vindt ze het vak zo vermoeiend dat ze de rest van het jaar op vakantie moet. Maar is het zo vermoeiend? Johan Derksen werd in het interview geconfronteerd met deze uitspraken.

BEKIJK OOK:  Sarah van Soelen reageert voor het eerst op vraag over André Hazes

Maar die zes maanden vrij heeft Derksen helemaal niet nodig: “Dat overdreven gedoe, kom op zeg! Ik had in het verleden een volledige baan bij VI en als de deadline verstreken was reed ik naar Hilversum voor het programma. Tijdens de contractonderhandelingen zijn ze allemaal professioneel en vragen ze de hoofdprijs, en daarna maar klagen. Een stratenmaker en een metselaar, die hebben het zwaar.”

Prinsen en prinsessen

“Het zijn allemaal prinsjes en prinsesjes in de tv-wereld,” aldus Johan. Ook had hij het een en ander te zeggen over hun eigen dagelijkse talkshow, Vi Vandaag: “Wij maken een onschuldig programma met verkeerde grappen. Dat scoorde in de zomer 900.000 kijkers. De verwachtingen bij Talpa zijn hooggespannen. Ik ben al heel tevreden met de vaste aanhang die wij hebben.”

BEKIJK OOK:  Charly Luske doet schokkende onthullingen bij Koffietijd over vreemdgaande collega’s


Like it? Share with your friends!