Johnny de Mol heeft de afgelopen tijd regelmatig aandacht besteed aan de beschuldigingen naar The Voice in zijn eigen talkshow HLF8. Dit terwijl Rietbergen de voormalige oom van Johnny de Mol is. Johnny is de zoon van de baas van Talpa, John de Mol. Zijn eigen redactie zou Johnny bovendien om uitleg hebben gevraagd over zijn positie ten opzichte van zijn vader.

Rietbergen is ziek

Johnny de Mol noemt Rietbergen ziek in zijn talkshow. Eerder gaf Johnny ook aan dat hij het verhaal van zijn vader goed vond. Toen was Johnny echter nog niet op de hoogte van het kritiek dat veel mensen op het interview van zijn vader hadden. Later gaf Johnny aan dat zijn vader naar de vrouwen bij Talpa heeft geluisterd. De vrouwelijke medewerkers van het bedrijf hadden een advertentie in het AD geplaatst om te laten zien hoe zij de vork in de steel steekt.

BEKIJK OOK:  Johnny de Mol en Özcan Akyol in verhitte discussie bij HLF8

Rietbergen in het buitenland

Van Rietbergen wordt gedacht dat hij nu in het buitenland zit. Volgens geruchten laat hij zich daar in een kliniek behandelen voor zijn seksverslaving. Volgens sommige geruchten zit hij in de VS, volgens andere geruchten zou hij in Zuid-Afrika verblijven.


Like it? Share with your friends!