Kijkers woedend op Rachel Hazes na schokkende bekentenissen Roxeanne
BNers

Kijkers woedend op Rachel Hazes na vreselijke bekentenissen Roxeanne

Rachel Hazes is het middelpunt van woedende kijkers van De Beste Zangers geworden nadat dochter Roxeanne het programma aangreep voor enkele bizarre onthullingen die Rachel in een uitermate negatief daglicht zetten. In de eerste plaats als persoon, maar ook als moeder.

Zo onthult Roxeanne dat ze naar gastgezinnen moest wanneer haar vader André optredens gaf. Volgens Roxeanne was dat soms leuk maar was dat ook wel eens minder leuk.

“Ik ben wel eens bij een gezin geweest die naaktlopers waren. Dat wist ik niet en vervolgens zit ik ineens naakt met een vader op de bank en is dat allemaal normaal. Dan moet ik daar als kind maar een soort van op aanpassen. Er was geen ruimte om mijn ouders te missen. Daar is dat begonnen.”

Kijkers woedend op Rachel Hazes na schokkende bekentenissen Roxeanne

Grootste klap

De allergrootste klap kreeg Roxeanne naar eigen zeggen toen haar vader overleed. ”Mijn moeder besloot toen om een boek te gaan schrijven en daardoor heb ik haar negen maanden lang niet om me heen gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: ‘Kom alsjeblieft terug.”‘

“Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen. Dan krijg ik buikpijn en slaap ik niet. Ik heb me voorgenomen om me nooit meer zo te voelen”, aldus Roxeanne.

Online kritiek

Op sociale media is de pleuris uitgebroken naar aanleiding van de onthullingen van Roxeanne. Het zijn te veel reacties om allemaal in dit artikel te plaatsen maar iemand schrijft bijvoorbeeld dat Rachel ”een moeder uit de hel” is. Anderen wijzen erop dat ze alleen aan zichzelf denkt en weer iemand anders gebruikt de hashtag #geldvoorliefde.