Maxime Meiland heeft de afgelopen maanden de nodige problemen gekend. Zo kwam ze veelvuldig negatief in het nieuws omdat ze openlijk haar moeder steunde over bepaalde standpunten. We kunnen ons voorstellen dat ze zich enorm ergert aan al deze kanalen die beweren de waarheid in pacht te hebben, en zich daar ook vaak niet over te hoeven verantwoorden.

Roddelbladen van de moderne tijd

Bekende Nederlanders worden al jarenlang met fluwelen handschoenen behandeld als het gaat over entertainment nieuws, en nu zijn daar allemaal influencers die de meest sappige verhalen boven tafel weten te krijgen. Daarnaast hebben deze kanalen het voordeel dat ze zich niet hoeven te verantwoorden tegenover een redactie.

BEKIJK OOK:  Wolter Kroes neemt vaccinatie – krijgt heftige familieruzie

Begrijpelijkerwijs ergert Maxime Meiland zich aan deze praktijken, zo liet ze op haar Instagram weten: “Nou jongens, ik zit op de bank en ik ben een beetje door mijn Instagram aan het scrollen en ik kan het niet laten…”

“Ik irriteer me zó erg aan die juice kanalen tegenwoordig die dan een rubriek gaan openen over een bekende Nederlander en dan gaan ze dus berichten posten die ze ontvangen van mensen die bijvoorbeeld zeggen van: ‘Ja, maar zij is helemaal niet leuk hoor, want ik heb dit en dit gehoord!’”

BEKIJK OOK:  Yvonne Coldeweijer opent de aanval op vriendin Peter R. de Vries

Maxime denkt er het volgende over: “Waarschijnlijk had die BN’er bijvoorbeeld geen zin om met jou op de foto te gaan, want die had het druk en dan krijg je meteen dat soort verhalen.”


Like it? Share with your friends!