Hondje gevonden op metrostation, politie wil weten wie het baasje is

Nieuws
door Roland
dinsdag, 15 oktober 2024 om 20:40
hondje
Een verdrietige situatie vanmorgen op een metrostation in Rotterdam. Daar werd een hondje gespot dat moederziel alleen was. De dierenambulance heeft zich inmiddels ontfermd over het dier, maar de politie wil graag weten wie het baasje is en heeft een oproep gedaan.
Het hondje blijkt erg avontuurlijk, zo blijkt uit het bericht van de politie. De hond was namelijk helemaal alleen met de metro gereisd van station Slinge naar station Rijnhaven.
Toen de deuren opengingen bij dat laatste station, liep het diertje met de riem nog om uit de metro. Maar het baasje bleek spoorloos.
Nadat er een melding werd gemaakt om 07.10 uur vanmorgen, is de dierenambulance in actie gekomen en zij hebben de hond meegenomen.
De politie kan vanzelfsprekend nog geen antwoord geven op de vraag of het baasje het dier uit het oog verloren is, of het beestje bewust heeft achtergelaten.
Wel wil de politie graag weten wie het baasje is van de hond. Zij roepen mensen via Instagram op om zich te melden als ze weten van wie de hond is, of meer informatie hebben. Je kunt dan bellen naar 0900-8844.
Vanuit hier willen we je vragen om dit bericht te delen. Hopelijk wordt het baasje zo snel mogelijk gevonden.

NET BINNEN

maximemeiland

Maxime Meiland woest: Leroy is te ver gegaan met een ander

okt 16, 13:57

Oh nee! Maxime Meiland heeft haar man Leroy Molkenboer op het matje geroepen, nadat hij 'te ver' ging met een andere vrouw. In haar podcast Maxime's Mini Misdaad zet ze Leroy flink te kakken: ''Wat de...

hazejs

Nieuwe wending in rel André Hazes en Rachel: ''Nu gaat het los''

okt 16, 12:46

André Hazes heeft besloten om NIET in te gaan op de sommatie van Rachel. Zijn woordvoerder laat weten dat er een brief is uitgegaan naar de advocaat van Rachel, waarin wordt aangegeven dat André zijn...

frans bauer

Roddelpraat deelt krankzinnig gerucht: ''Frans Bauer is vreemdgegaan''

okt 16, 11:23

De heren van het YouTube-programma Roddelpraat gaan vanavond tijdens de uitzending een krankzinnig gerucht de wereld inslingeren. Jan Roos en Dennis Schouten beweren namelijk dat Frans Bauer zijn vrou...

saharazand

Enorme wolken saharazand onderweg: ''Was je auto niet vandaag''

okt 16, 10:49

Nederland kan zich opmaken voor een heerlijke nazomerdag. De temperaturen kunnen vandaag oplopen tot een graad of 23. Hartstikke lekker, al komt er ook saharastof mee. Dat meldt meteorloog Jordi Huirn...