Man steekt meerdere kinderen neer in kinderopvang

Nieuws
door Roland
dinsdag, 01 oktober 2024 om 16:16
technology 2500010 1280 1
Verschrikkelijk nieuws vanuit het Zwitserse Zürich. Hier is een nog onbekende man een kinderdagverblijf naar binnen gegaan, waar hij meerdere kinderen begon aan te vallen. Bij dit incident was een steekwapen betrokken, zo meldt de politie.

Kinderdagverblijf

Kort na het middaguur is het helemaal misgegaan in een kinderdagverblijf in de Berninastrasse in Zürich. Bij de autoriteiten kwam een melding binnen van een gruwelijk tafereel.
Een man liep bij de opvang naar binnen, waar hij meerdere kinderen begon aan te vallen. Uiteindelijk zijn er 3 kinderen gewondgeraakt. De verdachte is in de boeien geslagen en er is momenteel geen gevaar meer voor de bevolking, zo meldt de stadspolitie.

Mes

Het lokale nieuwsmedium ZüriToday meldt dat het gaat om een kinderdagverblijf in een winkelcentrum. Bij het incident zou een steekwapen betrokken zijn.
Een vrouw ter plaatse meldt: ''Ik hoorde kinderen schreeuwen en toen kwam er veel politie aan.'' Hoe het met de kinderen gaat is nog niet bekend. Laten we hopen dat allen het overleven.
(Tekst gaat verder onder de tweet)

Chinese man

Het Belgische nieuwsmedium Het Laatste Nieuws heeft inmiddels meer informatie. De aanval zou niet in, maar voor het kinderdagverblijf plaats hebben gevonden.
De verdachte is een Chinese man van 23 jaar. Hij heeft drie jongetjes van vijf jaar neergestoken. Een van hen is hierbij zwaargewond geraakt.
Over het motief van de man is nog geen duidelijkheid.

NET BINNEN

baba vanga

Wereldberoemde waarzegster Baba Vanga doet 9 angstaanjagende voorspellingen

okt 01, 21:12

De wereldberoemde waarzegster Baba Vanga is al jaren niet meer onder ons, maar de voorspellingen die ze heeft gedaan leven voort. Traditiegetrouw lekt er rond december een lijstje uit, zodat de wereld...

picker

American Picker onverwacht overleden

okt 01, 18:09

De entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekendgemaakt dat Frank Fritz, die je kunt kennen van het populaire programma American Pickers, is overleden. De verzamelaar is onver...

monique westenberg

Monique in diepe rouw na plotseling overlijden van goede kennis

okt 01, 11:35

Monique Westenberg is in haar hart getroffen door het plotseling overlijden van een goede kennis. ''Ik ben er stil van'', zo schrijft de vriendin van zanger Andre Hazes op InstagramEen paar dagen gele...

leontine ruiters

Leontine heeft een nieuw kapsel en volgers gaan los

okt 01, 10:33

Leontine Ruiters heeft een drastische transformatie ondergaan. Ze heeft namelijk een nieuw kapsel dat de tongen behoorlijk losmaakt op Instagram. De bruine lokken zijn verleden tijd en de oud-presenta...