Meteorologen in shock: Morgen nog veel heter dan verwacht

Nieuws
door Roland
dinsdag, 30 april 2024 om 12:28
hitte
Deze week staat in het teken van een flinke weersomslag. Vorige week bereikten we maximaal 12 graden, maar deze dagen worden flink warmer. Vandaag is al lekker aangenaam, maar morgen wordt het nog veel warmer. Het kwik knalt mogelijk zelfs naar de 27 graden.

Weer vandaag

We beginnen met vandaag. In de middag is het overwegend droog waarbij wolken en zon elkaar afwisselen. In het westen kan het eventjes regenen, maar niet lang.
De temperatuur gaat flink omhoog. In de kustgebieden tikken we de 19 graden aan, terwijl het oosten en het zuidoosten mogen gaan genieten van ruim 23 graden. De wind is zwak tot matig en die omstandigheden zijn ideaal om er lekker op uit te gaan.

Weer morgen

Hoe ziet het weer morgen eruit? Wij hebben er zelf geen verstand van, maar gelukkig zijn er weestations en meteorologen die deze vraag kunnen beantwoorden. Weeronline spreekt van de warmste dag van de week.
WAT ZEGGEN WE!? De warmste dag van het jaar tot nu toe. Aan de kust wordt het 19 tot 23 graden, maar het binnenland kan gaan genieten van heerlijk zomerweer. Daar kan het 25 graden worden. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, wordt het in het oosten nog warmer.
Zoals de voorspellingen er nu uitzien, wordt het daar maar liefst 27! graden. Meteoroloog Dennis Wilt bevestigt dit tegenover Hart van Nederland.
Morgen is het 1 mei en die dag staat bekend als de dag van de arbeid. In de meeste landen is dit een feestdag, maar in Nederland niet. Je zult dus gewoon moeten werken.
Alhoewel, je kunt natuurlijk ook gewoon een kuchje faken en daarna lekker richting het strand. Dat moedigen wij niet aan, maar het kan uiteraard wel.

NET BINNEN

joost klein

Joost Klein laat eindelijk van zich horen en dit is zijn verhaal over Eurovisie

mei 17, 13:52

Na dagen van radiostilte is er eindelijk een teken van leven gekomen uit het kamp van Joost Klein. Onze Europapa-Fries heeft een advocaat in de arm genomen, die namens hem het woord voert inzake het h...

noodweer

Noodweer op komst: Inwoners gevraagd om ramen en deuren te sluiten

mei 17, 12:40

Inwoners van de provincie Limburg moeten zich schrapzetten voor noodweer. Het KNMI heeft code geel uitgevaardigd in verband met zware regenbuien. Onze meest zuidelijke provincie krijgt vanmiddag en in...

de bauers

De Bauer-kijkers gaan los, zeggen allemaal hetzelfde

mei 17, 10:52

Frans en Mariska Bauer zijn alweer 16 jaar met elkaar in het echt verbonden. Maar op elkaar uitgekeken? Integendeel! Kijkers van de realityserie De Bauers hebben gisteren kunnen zien hoe de liefde er...

coinpusher

Experts laten zien hoe je wint bij een coinpusher op de kermis: ''Dit moet je doen''

mei 17, 8:55

Op een kermis heb je niet alleen maar attracties. Je kunt er ook leuke prijzen winnen door te spelen op een zogeheten coinpusher. Maar wat is nou de beste strategie om dit te doen? In dit artikel gaan...