Monsterhitte in aantocht: Zo heet gaat het worden

Nieuws
door Roland
donderdag, 20 juni 2024 om 13:53
thermometer
Het weer is tot nu toe nog niet om over naar huis te schrijven, maar daar gaat volgende week eindelijk dan toch verandering in komen. Voordat het zover is, moeten we de aankomende dagen nog wat buien slikken. Maar daarna wordt het snikheet.

Hondenweer

We beginnen met vandaag. Dat is weer om te janken. Het oosten van het land staat vanmiddag pittige buien en onweer te wachten.
In zowel het westen als het noorden van het land blijft het droog, en breekt het zonnetje door. De temperatuur komt, verspreid over het land, uit tussen de 19 en 22 graden. Vanavond en vannacht trekken er op meer plekken regen- en onweersbuien over.

Regen en onweer

Wordt het morgen dan eindelijk beter weer? Het antwoord hierop is een volmondige nee. We krijgen opnieuw te maken met regen en onweer.
De eerste dag van het weekend, zaterdag, schijnt de zon. Het is echter niet uitgesloten dat er lichte buien zullen vallen.

Zomer barst los

Maar dan gaat het komen, want door de oostenwind is er warme lucht onderweg naar ons land. En dat gaan we gelukkig ook merken.
Aanstaande zondag wordt het met 24 graden. Wellicht nog belangrijker: het gaat voor de verandering een keer niet regenen.
In de daaropvolgende dagen loopt de temperatuur steeds verder op. In de loop van de week mogen we rekenen op zo'n 25 tot 30 graden. Monsterhitte? Natuurlijk niet, maar dat vinden we gewoon een schitterend woord. Dus vandaar.
Warm gaat het dus in elk geval wel worden. Eindelijk!

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...