Morgen nog warmer dan gedacht: hier wordt het maximaal genieten

Nieuws
door Roland
woensdag, 13 maart 2024 om 17:41
ijsje
Officieel bevinden we ons nog in de winter, maar morgen staat ons heerlijk lenteweer te wachten, waarbij de zon zich flink laat zien. De temperaturen schieten in het hele land omhoog, maar wie echt wil genieten kan best naar de provincie Limburg gaan.

Terrasweer

Weeronline meldt dat het 'zeer zacht' wordt voor de tijd van het jaar. In het noorden van ons land, maar ook aan de kust wordt een graad of 15, 16 voorspeld. In het binnenland wordt het nog iets warmer. Hier wordt het dan 17 graden.
Wie morgen toevallig een dagje vrij heeft, kan echter het best naar zuidoosten, of naar Limburg gaan. Hier tikt de therometer morgen minimaal 19! graden aan. En dat betekent dat terrashangen prima mogelijk is. Je kunt je jas zelfs in de auto laten.
Het is een aanrader om morgen overdag lekker te genieten, want in de avond neemt de bewolking toe. In het westen gaat het zelfs regenen. In de nacht zien we datzelfde beeld ook in het binnenland. Vrijdag belooft niet veel goeds.

Weer vrijdag

Vrijdag wordt gekenmerkt door regen, waarbij het zelfs even kan gaan onweren. Ook kan er hagel vallen. Om het allemaal nog verwarrender te maken, laat de zon zich ook nog even zien. De wind is matig tot vrij krachtig.
Hoewel het dus geen terrasweer gaat worden, dalen de temperaturen gelukkig niet zoveel. Aan de kust wordt het een graad of 13, terwijl het landinwaarts een graad of 15 wordt.

NET BINNEN

ruud de wild

Ruud de Wild (55) heeft een nieuwe vriendin en dat is een hele bekende

jul 26, 10:04

Ruud de Wild is weer gelukkig in de liefde. Onlangs maakte hij al bekend weer samen te zijn met een vrouw. Hoewel hij nog niet bekend wil maken om wie het gaat, heeft hij wel een foto gedeeld van de o...

albert

B&B-kijkers gaan helemaal los: ''Dit kan echt niet''

jul 25, 21:38

De B&B-eigenaren hebben het momenteel razend druk. De singles dienen zich in rap tempo aan en wordt dus lekker op los geflirt. In de aflevering van vanavond verwelkomde Albert een Poolse dame. Haar ca...

bondgenoten

Hierom is Jan Versteegh al wekenlang afwezig bij De Bondgenoten

jul 25, 20:35

Jan Versteegh is momenteel al wekenlang absent in De Bondgenoten. Kijkers maken zich zorgen en willen weten waarom hij afwezig is. Inmiddels is er duidelijkheid en is het dus ook duidelijk waarom de p...

albert uit bb vol liefde

Uitkomst B&B Vol Liefde gelekt: Albert is samen met deze deelneemster

jul 25, 19:30

B&B Vol Liefde 2024 is nog maar net begonnen, of een van de deelnemers lijkt de uitkomst van het programma al te hebben verklapt. Het gaat om Albert, zoals bekend een van de B&B-eigenaren die dit seiz...