Weeralarm van kracht: ''Noodweer op komst in het hele land''

Nieuws
door Roland
maandag, 08 juli 2024 om 17:14
onweer
Vandaag was in principe best een lekkere zomerse dag. In tegenstelling tot een aantal dagen geleden, was het met zo'n 25 graden prima vertoeven. Maar aan alles komt een einde; vanaf 17.00 geldt code geel in het hele land. De reden? Heftig noodweer.

Zwaar onweer

Vandaag was zogezegd prima weer. Aan de kust was het met 23 tot 24 graden iets koeler dan elders, waar 25 tot 29 graden gehaald werd.
De zon werd afgewisseld door bewolking, en vanavond gaat het helemaal los. Het KNMI verwacht zwaar onweer, pittige regenbuien en zelfs hagel.

Het hele land

De weerwaarschuwing gaat in vanaf 17.00 uur en gold in eerste instantie voor vier provincies. Inmiddels is het weeralarm uitgebrei en is het hele land de klos.
Het weeralarm duurt hier tot 02.00 uur vannacht. Daarna trekken de onweersbuien naar Duitsland, zo verwacht de weerdienst.
code geel

Wisselvallig

Woensdag wordt het iets koeler, maar is het nog steeds aangenaam zomerweer met temperaturen rond de 21 tot 24 graden. De dagen erna blijft het wisselvallig. Nog steeds geen echte zomer dus. En dat terwijl men deze zomer mogelijk 'de heetste ooit' zou worden.

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...