Zomerse temperaturen in aantocht: zo warm wordt het de komende dagen

Nieuws
door Roland
dinsdag, 15 oktober 2024 om 9:45
girl 923573 1280
Het gaat bijzonder warm worden voor de tijd van het jaar. Volgens de prognoses van Weeronline alsmede het KNMI wordt morgen de warmste dag van de week. De thermometer kan de 23 graden gaan aantikken, al kan het in het zuiden nog een graadje warmer worden.
We beginnen met vandaag, want de dag is waterkoud begonnen met nachtvorst. Gelukkig blijft het niet koud, en vanmiddag wordt het zo'n 13 tot 17 graden.
De verwachting is dat het vanmiddag overal droog blijft. In de avond kan het in het zuiden licht gaan regenen, maar dat stelt weinig voor. De oostelijke wind zorgt ervoor dat het niet kouder wordt dan 8 graden, terwijl men in de kustprovincies op 12 graden kan rekenen.

'Nazomer'

Morgen wordt het opmerkelijk warm voor de tijd van het jaar. Dat komt doordat er warme lucht binnenstroomt. Dat zorgt ervoor dat het kwik omhoog knalt. In het noorden wordt het 17 graden, terwijl het in het zuiden maar liefst 23 graden wordt.
Dat is flink hoger dan het 'normale' gemiddelde in oktober, want de gebruikelijke waarden in deze maand liggen tussen de 13 en 15 graden.
De verwachtingen zijn dat het ook morgen lange tijd droog blijft, terwijl de zon zich ook laat geregeld laat zien. Het worden dus ideale omstandigheden voor buitenactiviteiten. Pas in de avond wordt her en der een regenbui verwacht.

Weer donderdag

Ook donderdag blijft het warmer dan gemiddeld met temperaturen die uitkomen tussen de 16 en 21 graden. In tegenstelling tot woensdag, wordt er overmorgen wel wat regen verwacht. Dat zal voornamelijk in de ochtend zijn.

NET BINNEN

young couple have problems relationship

Silke (36): ''Mijn man en ik werken fulltime, maar we kunnen niet rondkomen''

okt 17, 21:27

Silke en haar man Tom hebben beiden fulltime banen, maar ondervinden steeds meer moeite om het hoofd financieel boven water te houden. Het koppel verdient goed, maar met hun gezin van vier, waaronder...

mark gillis

Mark Gillis nog meer vermagerd en is niet meer te herkennen

okt 17, 13:31

Mark Gillis werd eind juni met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De realityster kreeg te maken met een longontsteking en werd zelfs in coma gebracht. Toen hij uit het ziekenhuis ontslagen werd, was h...

sabine

Steenrijk, Straatarm-kandidaat deelt vreselijk verdriet

okt 17, 10:52

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm zagen kijkers gisteren hoe Neil en Patrica een luxe leven leiden in het zonovergoten Gran Canaria. Sabine heeft vier kinderen en een budget van 110 euro per w...

liam payne

Voormalig One Direction-lid Liam Payne (31) overleden

okt 17, 8:25

Verdrietig nieuws. Liam Payne, oud lid van het populaire One Direction, is levenloos gevonden bij zijn hotel in het Argentijnse Buenos Aires. Dat melden meerdere media waarom de NOS. De zanger zou gev...