Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

Opmerkelijk
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 20:38
armpit
Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: misschien is dit wel DE zomertrend van dit jaar.

Okselhaar verven

Iemand die we kunnen betitelen als pionier op dit gebied, is de Amerikaanse haarstyliste Roxy Hunt. Zij was het die besloot het okselhaar van klanten te verven.
Daarnaast moedigt ze vrouwen aan om lichaamshaar gewoon te omarmen, in plaats van het weg te scheren. En daar geven steeds meer dames gehoor aan.

Statement

Maarrrrrr er is meer aan de hand. Vrouwen grijpen het ook aan als een soort statement tegen 'sociale druk' om lichaamshaar te verwijderen.
Een blogger schrijft bijvoorbeeld: ''Als jong meisje werd mij altijd wijsgemaakt dat geen haar mooi is, en dat dit perfectie betekent. Dat is onzin. Het voelt bevrijdend om hier tegenin te gaan.

Social media

Zoals dat meestal gaat met een trend, wordt dat op social media razendsnel opgepikt. En dus zien we vrouwen die hun okselhaar in allerlei kleuren verven.
Geloof je ons niet? Dat kan. Veelgebruikte hashtags op Instagram en X (Twitter) zijn #ColoredArmPitHair, maar ook ArmpitHairDontCare.
Doordat de foto's het hele internet over gaan, doen steeds meer mensen eraan mee. Zomertrend 2024? Dat sluiten we niet uit :)

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...