'Einde verhaal voor Feyenoord-trainer Brian Priske'

Sport
door Roland
zaterdag, 10 augustus 2024 om 18:39
brian priske
Feyenoord is het seizoen in mineur begonnen. Tegen het gepromoveerde Willem II werd het 1-1. Fans zijn woest over deze wanprestatie en laten via social media van zich horen. De kritiek richt zich vooral op de nieuwe trainer Brian Priske.

Feyenoord - Willem II

Feyenoord - Willem II leek op voorhand een makkie te worden voor de Rotterdammers, die vorige week nog tot ieders verbazing de Johan Cruijff Schaal in Eindhoven wonnen.
Dat gezegd hebbende kreeg Feyenoord in de laatste drie duels voor vandaag in totaal 12! doelpunten tegen. Alle reden tot zorg dus. De Rotterdammers, die al drie seizoenen in een 4-3-3 opstelling spelen, doen dat nu compleet anders. De Deense trainer Brian Priske speelt 3-4-3. In de praktijk is dat meer een 5-3-2. De backs stomen namelijk mee op.
In de eerste helft legde de gepromoveerde Tilburgers Feyenoord geen strobreed in de weg. Feyenoord kon lekker combineren, maar kreeg nauwelijks kansen.
In de tweede helft was het spelbeeld eigenlijk hetzelfde, al verzuimde Santiago Gimenez tot tweemaal toe de trekker over te halen in een 1 op 1-situatie.
In de 83e minuut ging de zo bewierookte goalie Timon Wellenreuther gigantisch in de fout. Hij kwam uit bij een lange bal, waar hij helemaal niets te zoeken had. Hij miste de bal volledig, waarna het leer zachtjes het doel in rolde: 1-1.

#Priskeout

Feyenoordfans kunnen niet geloven wat er zojuist is gebeurd. Een 1-1 tegen Willem II mag best een schandalige vertoning worden genoemd.
Veel fans zijn nu al klaar met het nieuwe systeem en willen dat Priske zijn spullen pakt. Onderstaand reacties van boze supporters:
Ook het wisselbeleid van Priske wordt flink bekritiseerd. Mensen begrijpen niet waarom Anis Hadj Moussa en Marcus Pedersen in de ploeg kwamen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Poll

NET BINNEN

lldl

Lang Leve de Liefde-kijkers walgen van deelnemers en gaan los

sep 09, 22:12

Na de zomerstop is het op maandagavond weer ouderwets tijd voor Lang Leve de Liefde. Het programma is nog steeds razend populair, maar vanavond wisten kijkers niet wat ze meemaakten. ''Walgelijke afle...

peter

B&B-deelnemer wil trouwen: ''Je moet eerst naar de tandarts''

sep 09, 21:21

Het huidige seizoen van B&B Vol Liefde is bijna ten einde. Toch weten we inmiddels dat Malgosia nu met kapitein Peter gaat. Maar om het hart van de Poolse realityster voor zich te winnen, moet Peter f...

gordon

Gordon heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

sep 09, 20:45

Liefdesnieuws uit Blaricum! Gordon was vandaag te gast bij de podcast 'Maandag Klaagdag' van Robbert Roodenburg en Daan Hogervorst. En daar deed hij een prachtige onthulling. Goor is namelijk weer aan...

urk

Greetje Urk per direct weggestuurd bij Echte meisjes in de Jungle

sep 09, 15:44

Urk!-ster Greetje reisde vorige week met de andere kandidaten af voor het programma Echte Meisjes in de Jungle. Haar deelname is echter van korte duur geweest, want Greetje blijkt inmiddels uit het pr...