Oranje-kijkers houden één iemand verantwoordelijk voor schaamteloze wedstrijd

Sport
door Roland
maandag, 14 oktober 2024 om 22:20
duined
Het Nederlands Elftal heeft zichzelf vanavond een slechte dienst bewezen. In Duitsland werd er kansloos verloren (1-0). Dat kan natuurlijk gebeuren, maar het vertoonde spel geeft reden tot zorgen. Oranje kwam er totaal niet aan te pas. Kijkers houden één iemand verantwoordelijk.

'Schaamteloze vertoning'

Oranje mocht van geluk spreken dat het doelpunt van Duitsland in de tweede minuut werd afgekeurd. De VAR (videoscheidsrechter) constateerde nipt buitenspel.
In het restant van de eerste helft liet Oranje niets zien. Er werd slechts één balcontact in het strafschopgebied van de Duitsers genoteerd en nul schoten op doel. Tijdens de theepauze liet analist Rafael van der Vaart weten zich te schamen voor deze vertoning.
In de tweede helft bracht bondscoach Koeman met Mats Wieffer en Donyell Malen twee verse krachten in. Het hielp niet veel. Wat er al een tijdje aan zat te komen gebeurde uiteindelijk ook. Na een afgeslagen corner werd de bal snoeihard achter de kansloze Verbruggen geramd: 1-0.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Een tegenoffensief zat er geen moment in. Nederland speelde officieel met elf spelers, maar Brian Brobbey kon geen potten breken en liep er verloren bij.
Hij werd in de 75e minuut uit zijn lijden verlost door Joshua Zirkzee. Een minuut later kreeg Nederland zowaar de eerste kans van de wedstrijd. Xaxi Simons besloot van een afstandje uit te halen en raakte de lat. Daarna was Oranje alsnog dicht bij een goal. De pegel van Donyell Malen werd echter knap gered door de Duitse sluitpost.

Koeman

Op social media zijn de rapen gaar. Kijkers vinden dat Koeman zijn krediet inmiddels verspeeld heeft en laten massaal van zich horen. Hieronder een kleine selectie:

Stand Nations League

Nederland heeft na vier wedstrijden slechts vijf punten verzameld en staat daarmee op de tweede plaats in de poule. Duitsland is officieel nog te achterhalen, maar dat gaat never nooit gebeuren.
Zoals het er nu naar uitziet, gaat Oranje strijden met Hongarije om de tweede plaats en daarmee de play-offs.

Poll

NET BINNEN

young couple have problems relationship

Silke (36): ''Mijn man en ik werken fulltime, maar we kunnen niet rondkomen''

okt 17, 21:27

Silke en haar man Tom hebben beiden fulltime banen, maar ondervinden steeds meer moeite om het hoofd financieel boven water te houden. Het koppel verdient goed, maar met hun gezin van vier, waaronder...

mark gillis

Mark Gillis nog meer vermagerd en is niet meer te herkennen

okt 17, 13:31

Mark Gillis werd eind juni met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De realityster kreeg te maken met een longontsteking en werd zelfs in coma gebracht. Toen hij uit het ziekenhuis ontslagen werd, was h...

sabine

Steenrijk, Straatarm-kandidaat deelt vreselijk verdriet

okt 17, 10:52

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm zagen kijkers gisteren hoe Neil en Patrica een luxe leven leiden in het zonovergoten Gran Canaria. Sabine heeft vier kinderen en een budget van 110 euro per w...

liam payne

Voormalig One Direction-lid Liam Payne (31) overleden

okt 17, 8:25

Verdrietig nieuws. Liam Payne, oud lid van het populaire One Direction, is levenloos gevonden bij zijn hotel in het Argentijnse Buenos Aires. Dat melden meerdere media waarom de NOS. De zanger zou gev...