Wout Weghorst smijt shirt weg en stapt op: ''Dit pik ik niet''

Sport
door Roland
zondag, 08 september 2024 om 18:00
wout weghorst
Wout Weghorst heeft zich flink misdragen op het trainingsveld bij Oranje. De spits gooide zijn shirt zelfs op de grond en fietste na de training als eerste boos weg.

Wout blijft klagen

Diva Wout kreeg op de training te maken met de gebroeders Timber. In een duel kreeg Weghorst 'een tikkie' op zijn voet van Jurriën.
Wout vond dat een overtreding, maar Koeman niet. In plaats van weer door te gaan met voetballen, bleef Wout maar zeuren en zaniken tegen de bondscoach. Toen hij kort daarop Quinten Timber in zijn rug voelde, begon de spits cynisch te lachen.
Vervolgens ging Wout weer verder met klagen bij Koeman, die er zijn buik van vol had. ''En nu is 't klaar'', aldus de bondscoach. ''Ik heb tegen jou iets gezegd, ik heb tegen hen iets gezegd.'' Wie dacht dat het daarmee klaar was, zit mis.
Verdediger Jan Paul van Hecke probeerde de spits tot bedaren te brengen. Weghorst voltooide het laatste deel van de training nog wel, maar zijn gezicht stond op onweer.
Zodra het laatste fluitsignaal klonk, smeet Weghorst zijn shirt op de grond en stapte hij op de mountainbike in de richting van het hotel.
De overige spelers bleven verbouwereerd achter, maar ook de bondscoach was stomverbaasd. ''Hij heeft geen blessure'', zo liet hij zich nog ontvallen.
Wat vind jij van dit gedrag? Geef je mening in de reacties. Wordt gewaardeerd.

Poll

Driessen en Derksen

Weghorst tekende onlangs een verbintenis bij Ajax. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen denkt niet dat het een succes gaat worden met Wout in de ArenA.
Driessen zet grote vraagtekens bij de voetbalkwaliteiten van de spits en merkt op dat hij nog nooit ergens een prijs omhoog heeft mogen houden.
Johan Derksen vindt het ook een onverstandige zet van Ajax om Weghorst te contracteren. Hij denkt dat Wout problemen gaat veroorzaken in de kleedkamer. Gezien zijn gedrag van vandaag, zou Derksen het zomaar goed kunnen hebben...

NET BINNEN

srsa

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los over arme moeder

sep 18, 21:02

Het is weer woensdag en dus stond er een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm op de planning. De aflevering van vanavond maakte onder kijkers veel los, en over een bepaalde deelnem...

jan bb vol liefde

B&B-Jan heeft een nieuwe vriendin: ''Ze wilde mijn nummer heel graag''

sep 18, 19:24

Voor de 74-jarige Jan eindigde B&B Vol Liefde uiteindelijk zonder Iris. De pensionado zit echter niet bij de pakken neer en is inmiddels vergevorderd met een andere vrouw. ''We hebben gebeld en binnen...

mike

B&B-deelneemster loopt bij psycholoog: ''Dit is wat Albert mij heeft aangedaan''

sep 18, 12:56

Het lijkt niet goed te gaan met Malgosia. De bekende Nederpool heeft een trauma opgelopen door Albert en heeft zich om die reden gemeld bij een psycholoog. ''Om alles te kunnen verwerken'', zo schrijf...

nieuwkomer

Nieuwkomer is heel duidelijk over zijn eis: ''Snel een huis''

sep 18, 9:14

Het is opeens weer crisis in Ter Apel. Van heinde en verre verdringen nieuwe Nederlanders zich weer voor de poorten van het asielzoekerscentrum, dat inmiddels uit haar voegen barst. De Telegraaf ging...