edsilia rombley
BNers

Twitter maakt korte metten met Edsilia Rombley – “Voor de POEN zonder schaamte”

Het optreden van Edsilia Rombley bij Eva Jinek heeft haar weinig goeds gedaan. In de beruchte aflevering gaf Rombley aan achter haar vriendin Glennis Grace te blijven staan.

Edsilia Rombley

Afgelopen vrijdag zat de aan de tafel van Eva Jinek, waar ze haar beslissing verdedigde om Glennis G. bij de Ladies of Soul te houden. Ook vertelde ze in de uitzending dat ze niet precies weet wat er precies is gebeurd die desbetreffende dag in de Jumbo, waar Glennis met een knokploeg kwam opdagen:

Zo zou het ‘misschien wel meevallen’: “En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin,” aldus Rombley. Die desbetreffende woorden hebben haar imago tot dusver geen goed gedaan. De hoeveelheid bagger die Edsilia momenteel over zich heen krijgt is ongekend.

‘Voor de POEN zonder schaamte’

Zo reageerde Eva Siepman op Twitter: Willy Smith mag 10 jaar niet meer bij de OSCARS verschijnen en @GlennisGrace KRIJS klimt zomaar weer op het podium bij de ‘Lady’s of Soul?’Voor de POEN zonder schaamte ? @EdsiliaRombley vriendschap is haar boycotten en laten leren van haar fouten !!! Wat een ‘STATEMENT!’