Verschrikkelijk nieuws voor Nicol: ''Ze blijft met lege handen achter''
BNers

Verschrikkelijk nieuws voor Nicol: ”Ze blijft met lege handen achter”

Nicol is druk bezig met opstarten van een eigen onderneming. De vriendin van multimiljonair Peter Gillis, die heel goed weet wat ondernemen betekent, loopt echter tegen enorm wat problemen aan. Zo blijkt een fysieke sexshop openen niet mee te vallen.

Momenteel heeft Nicol een webshop. Althans, die is door haar vriend Peter uitbesteed aan het bedrijf dat ook zijn ‘Foxwild-bier aan de man probeert te brengen en Nicol beheert in feite dus helemaal niets. Nu Nicol graag een sexshop wil openen is het wederom Peter die voor  het karretje gespannen wordt.

Verschrikkelijk nieuws voor Nicol: ''Ze blijft met lege handen achter''

Peter is namelijk degene die het pand in Valkenswaard heeft aangekocht en volgens Showmag staat de naam van Nicol helemaal niet in de koopakte. Tot op heden onderneemt Nicol dus eigenlijk vrij weinig en wat wellicht nog erger is: ze heeft ook nergens recht op.

Geen vergunning

De anderhalf jaar geleden aangekondigde sexshop zou eigenlijk al anderhalf jaar geleden op feestelijke wijze geopen worden. Het pand ligt er momenteel verlaten bij.

Omroep Brabant heeft uitgezocht wat het probleem is en de uitkomst hiervan is dat de gemeente geen vergunning wil afgeven voor de shop, omdat het men niet aanstaat. Nicol heeft zich ondertussen behoorlijk afhankelijk gemaakt van Peter en zijn bankrekening. Zelfs de moeder van Nicol woont in een appartement dat op naam staat van de vriend van haar dochter. Rob Goossens verwoordt het op de meest treffende manier: ”Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat! Mocht alles stuklopen tussen de twee, dan blijft Nicol met lege handen achter.”