André Hazes (28) is in het kader van zijn herstel volkomen afwezig op sociale media. Dat is al maanden zo. Maar ex Monique Westenberg laat geen mogelijkheid onbenut om elk moment van hun gezamenlijke gezinsmomenten met de wereld te delen.

Volgens Story laat André het maar zo, terwijl hij eigenlijk helemaal gek van haar en haar aandachttrekkende gedrag wordt. Vrienden van Hazes schijnen zich volgens het roddelblad echter zorgen te maken over de gevolgen van het gedrag van Monique, dit zou voor de kleine Dreetje enorm verwarrend zijn.

Monique is dol op aandacht

André kampt al tijden met een mentale burn-out en is hard bezig om de positieve kant van het leven weer in te zien. Daarbij zoekt hij geen media-aandacht.

BEKIJK OOK:  Heeft Rachel Hazes een nieuwe liefde gevonden? Heeft het erg gezellig nieuw persoon

Monique daarentegen, die als ex-verloofde geen enkele rol meer speelt, is juist het tegenovergestelde. Zodra zij samen met Hazes is, moet dat direct op Instagram worden gedeeld. In plaats van hem bij te staan, denken vrienden van André dat dit hem alleen maar schade berokkent.

Hij schijnt zich op deze manier niet te kunnen focussen op wat hij voor ogen heeft: die van vader alléén, die als eerste prioriteit het belang van zijn zoontje voor ogen heeft. Voor die kleine heeft hij Monique meegevraagd naar Amerika – ze konden het ventje moeilijk alleen op die KLM-vlucht zetten.’

BEKIJK OOK:  Angela de Jong confronteert Humberto Tan met affaire tijdens live-show

Seksuele aantrekkingskracht

Dan nog een opmerkelijke gebeurtenis. Terwijl de twee (drie eigenlijk) in de Verenigde Staten verbleven, werden ze ‘ineens’ intiem gespot. Er steken steeds meer geruchten de kop op dat Monique de roddelpers zelf op de hoogte hebben gebracht van hun locatie.

Daarnaast weet ze ook wel hoe ze André moet verleiden en het is bekend dat Monique een seksuele aantrekkingskracht op hem heeft. Onderstaand filmpje is wat ons betreft een bizar voorbeeld van het bizarre gedrag van Westenberg, alhoewel ze vast beseft dat dit de enige kans is die ze nog heeft.


Like it? Share with your friends!